Buffetkompagniet

  • Buffeter
  • Bestilling
  • Information
  • Galleri
  • Referencer
  • FAQ
  • Kontakt

12. august 2011 by

  • Salat Nicoise. Blandet grøn salat med tun og masser af grøntsager samt marinade.
  • Broccolisalat med rosiner, nødder og balsamico
  • Tynde skiver af svineryg med ratatouille (kold ret)
  • Bagt fenikel med pernod og røget landskinke
  • Ovnbagte grøntsager med olivenolie og frisk timian
  • Fransk kartoffelomelet med tomat og krydderurter
  • Tærte med rødløg og gedeost.
  • Coq au vin blanc.

 

12. august 2011 by

  • Carpaccio. Råmarineret okseinderlår med parmesan og oliven.
  • Røget laks med purløgscreme.
  • Tomatsalat med frisk mozzarellaost og hjemmelavet pesto.
  • Polenta rørt med emmentalerost og serveret med parmaskinke.
  • Salat af pasta, spinat, bacon og parmesan.
  • Fransk kartoffelsalat med grøntsager og marinade.
  • Tzatziki
  • Kalveculotte.
Buffetkompagniet: Tåsingegade 51, 2100 København Ø - Gladsaxevej 200, 2860 Søborg
Tlf. 35 55 35 81 - E-mail: info@buffetkompagniet.dk