Buffetkompagniet

  • Buffeter
  • Bestilling
  • Information
  • Galleri
  • Referencer
  • FAQ
  • Kontakt

12. august 2011 by

  • Pocheret laks på dampede porrer og spinat. Hertil grapesauce.
  • Salat med friske figner, parmaskinke, mozzarellaost og balsamico.
  • Grønne bønner vendt med marinerede hvidløg, semi tørrede tomater og pinjekerner.
  • Frisk pastasalat med basilikum, citron og parmesanost.
  • Rustik tomatsalat med agurk, rødløg og brødcroutons.
  • Små kartofler vendt i tomattapenade.
  • Sicilianske oksekødboller i kraftig tomatsauce.
  • Honning glaseret kylling på bagt peberfrugt, aubergine og squash.

1. juni 2011 by

  • Salmone marinato. Fersk laks marineret med olivenolie og citron
  • Pastasalat . Pasta vendt i tomatpesto med persille og pinjekerner
  • Vitello tonato. Tyndtskåret kalvekød med tunsauce og kapers
  • Marineret artiskok i olie og hvidløg
  • Carpaccio. Råmarineret okseinderlår med parmesan og oliven
  • Melon og italiensk røget landskinke
  • Italienske pølser med oliven
  • Tomatsalat med mozzarella og pesto
  • Kartoffelsalat med sennepsmarinade og krydderurter
  • Cæsar salat. Romainesalat med hvidløgsdressing, brødcroutons og parmesan
  • Bagt peberfrugt med fyld af ris, tomat og krydret hakkekød

 

 

Buffetkompagniet: Gladsaxevej 200, 2860 Søborg - Tlf. 35 55 35 81 - E-mail: info@buffetkompagniet.dk