Buffetkompagniet

  • Buffeter
  • Bestilling
  • Information
  • Galleri
  • Referencer
  • FAQ
  • Kontakt

12. august 2011 by

  • Carpaccio. Råmarineret okseinderlår med parmesan og oliven.
  • Røget laks med purløgscreme.
  • Tomatsalat med frisk mozzarellaost og hjemmelavet pesto.
  • Polenta rørt med emmentalerost og serveret med parmaskinke.
  • Salat af pasta, spinat, bacon og parmesan.
  • Fransk kartoffelsalat med grøntsager og marinade.
  • Tzatziki
  • Kalveculotte.

12. august 2011 by

  • Tre slags italiensk luksusspegepølse.
  • Italiensk mortadella.
  • Italiensk røget landskinke.
  • Landpostej.
  • Cornichons, soltørrede tomater, marinerede artiskokker, marinerede hvidløg, store grønne oliven med mandler.
  • Fransk landbrie.
  • Italiensk gorgonzola.
  • Dansk guld danbo mellemlagret.
  • Fransk Tomme de Savoie.
  • Frugt, blegselleri, peberfrugt.

12. august 2011 by

  • Pocheret laks på dampede porrer og spinat. Hertil grapesauce.
  • Salat med friske figner, parmaskinke, mozzarellaost og balsamico.
  • Grønne bønner vendt med marinerede hvidløg, semi tørrede tomater og pinjekerner.
  • Frisk pastasalat med basilikum, citron og parmesanost.
  • Rustik tomatsalat med agurk, rødløg og brødcroutons.
  • Små kartofler vendt i tomattapenade.
  • Sicilianske oksekødboller i kraftig tomatsauce.
  • Honning glaseret kylling på bagt peberfrugt, aubergine og squash.
Buffetkompagniet: Gladsaxevej 200, 2860 Søborg - Tlf. 35 55 35 81 - E-mail: info@buffetkompagniet.dk