- Carpaccio. Råmarineret okseinderlår med parmesan og oliven.
- Røget laks med purløgscreme.
- Tomatsalat med frisk mozzarellaost og hjemmelavet pesto.
- Polenta rørt med emmentalerost og serveret med parmaskinke.
- Salat af pasta, spinat, bacon og parmesan.
- Fransk kartoffelsalat med grøntsager og marinade.
- Tzatziki
- Kalveculotte.
- Tre slags italiensk luksusspegepølse.
- Italiensk mortadella.
- Italiensk røget landskinke.
- Landpostej.
- Cornichons, soltørrede tomater, marinerede artiskokker, marinerede hvidløg, store grønne oliven med mandler.
- Fransk landbrie.
- Italiensk gorgonzola.
- Dansk guld danbo mellemlagret.
- Fransk Tomme de Savoie.
- Frugt, blegselleri, peberfrugt.
- Pocheret laks på dampede porrer og spinat. Hertil grapesauce.
- Salat med friske figner, parmaskinke, mozzarellaost og balsamico.
- Grønne bønner vendt med marinerede hvidløg, semi tørrede tomater og pinjekerner.
- Frisk pastasalat med basilikum, citron og parmesanost.
- Rustik tomatsalat med agurk, rødløg og brødcroutons.
- Små kartofler vendt i tomattapenade.
- Sicilianske oksekødboller i kraftig tomatsauce.
- Honning glaseret kylling på bagt peberfrugt, aubergine og squash.