Buffetkompagniet

  • Buffeter
  • Bestilling
  • Information
  • Galleri
  • Referencer
  • FAQ
  • Kontakt

20. april 2020 by

  • Bruchetta. Sprøde med hvidløg og oregano
  • Tunsalat med kapers
  • Rosastegt kalveculotte
  • Kyllingefrikadeller
  • Mynthe youghurt
  • Råstegte kartofler med rosmarin
  • Persillepesto med mandler
  • Bønnesalat med feta
  • Bulgursalat med grøntsager

Minimum 5 kuverter ved afhentning.

17. april 2020 by

  • Humus med tomatsalsa
  • Tzatziki med oliven
  • Grøntsagsfrikadeller
  • Vegetarlasagne
  • Bagte cougetter med ajwar og ristede nøddeflager
  • Bulgursalat med mynthe
  • Blomkålssalat med æbler, tranebær og marinade
  • Linsesalat med pastinak, blegselleri og persille

Minimum 5 kuverter ved afhentning.

12. august 2011 by

  • Carpaccio. Råmarineret okseinderlår med parmesan og oliven.
  • Røget laks med purløgscreme.
  • Tomatsalat med frisk mozzarellaost og hjemmelavet pesto.
  • Polenta rørt med emmentalerost og serveret med parmaskinke.
  • Salat af pasta, spinat, bacon og parmesan.
  • Fransk kartoffelsalat med grøntsager og marinade.
  • Tzatziki
  • Kalveculotte.
Buffetkompagniet: Gladsaxevej 200, 2860 Søborg - Tlf. 35 55 35 81 - E-mail: info@buffetkompagniet.dk