Marts/April buffet

  • Tigerrejer med dild og hvidløg.
  • Carpaccio. Råmarineret oksefilet med rucola, parmesan og oliven.
  • Blomkål og broccoli coleslaw med rosiner og pinjekerner.
  • Frisk mix salat med forårsløg  og radisser.
  • Små citronstegte kartofler med provencekrydderi.
  • Tzatziki med gulerod og mynthe.
  • Mild chilimarineret, stegt kyllingebryst.
  • Rosastegt kalveculotte
Pris: 168 kr. pr. kuvert

Brød og smør bestilles seperat kr. 12

OBS: Ved afhentning skal bestilles min. 5 kuverter. Ved levering skal bestilles min. 15 kuverter – se ”information” . Køkkenet er åbent for bestillinger mandag – lørdag. Søndag lukket.

Galleri box

Dessert (tilkøbes)

25 kr. pr. kuvert

  • Blød chokoladekage med frisk frugt
  • Chokomoussekage med nødder og appelsin
  • Mazzarinbund smurt med chokolade. Hertil creme fraiche og vanillesyltede blommer
  • Vanille cheesecake med bærcolis
  • Tiramisu
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Blød chokoladekage med frisk frugt

Chokomoussekage med nødder og appelsin

Mazzarinbund smurt med chokolade

Vanilie cheesecake med bærcolis

Tiramisu

Frisk frugt salat med chantilly creme