Oktober/November buffet

  • Appelsin og fenikel marineret laks
  • Vitello Tonato. Tyndtskåret kalvefilet med tunsauce og kapers
  • Tynde bruchetta med kyllingesalat
  • Rødbedesalat med brombær, cremet gedeost og brøndkarse
  • Blomkål-/broccoli coleslaw med tranebær og pinjekerner
  • Pæresalat med gorgonzola og valnødder
  • Provencekrydrede små lune kartofler
  • Skysauce
  • Rosastegt oksefilet
Pris: 168 kr. pr. kuvert

Brød og smør bestilles seperat kr. 12

OBS: Ved afhentning skal bestilles min. 5 kuverter. Ved levering skal bestilles min. 15 kuverter – se ”information” . Køkkenet er åbent for bestillinger mandag – lørdag. Søndag lukket.

Galleri box

Dessert (tilkøbes)

25 kr. pr. kuvert

  • Blød chokoladekage med frisk frugt
  • Chokomoussekage med nødder og appelsin
  • Mazzarinbund smurt med chokolade. Hertil creme fraiche og vanillesyltede blommer
  • Vanille cheesecake med bærcolis
  • Tiramisu
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Blød chokoladekage med frisk frugt

Chokomoussekage med nødder og appelsin

Mazzarinbund smurt med chokolade

Vanilie cheesecake med bærcolis

Tiramisu

Frisk frugt salat med chantilly creme