af Thomas Fleischer | nov 8, 2020
Julebuffet Twist Karrysild med æg Forelmousse med brøndkarse og citron Gravad laks med rævesauce Salat med chiliristede mandler, pærer og andebryst Appelsin/fenikelsalat med valnødder Kalvefilet i tynde skiver-smurt med cremolata Råmarineret okseinderlår med rucola og...
af Thomas Fleischer | nov 8, 2020
Julebuffet.Kokkens favorit Røget laks med røræg og purløg Forelmousse med brøndkarse og citron Krydderurtemarinerede rejer. Hønsesalat med æbler og blegselleri Roastbeef med remoulade, peberrod og cornichons Lille salat med kød fra andelår og avokado Vintersalat med...
af Thomas Fleischer | nov 8, 2020
Traditionel julefrokost Marinerede sild med løg og karrysalat Rejer med mayonaise og citron (kan erstattes med røget laks) Fiskefilet med citron og remoulade. Hønsesalat med asparges. Frikadeller med surt Kold flæskesteg med svær og rødkål. Mørbradbøf med champignons...
Seneste kommentarer