Præmiebuffet

Top 3 buffet. Det sikre valg til de større fester. Dejlig portionsanrettet forret. Skøn traditionel hovedretsbuffet med 3 slags kød og flødekartofler. En sikker vinder.
Forret: Lakseroulade med basilikumcreme og citronchutney
  • Tomatsalat med cremet hvid salatost og oliven.
  • Blandet grøn salat med pinjekerner og fransk dressing.
  • Små kartofler vendt i persillepesto med rucola.
  • Flødebagte kartofler.
  • Krydret, marineret, stegt kyllingebryst.
  • Oksetyndstegsfilet.
  • Lammeculotte.
  • Skysauce.

Brød og smør bestilles separat kr. 12,- 

Pris: 169 kr. pr. kuvert

OBS: Ved afhentning skal bestilles min. 5 kuverter. Ved levering skal bestilles min. 15 kuverter – se vores ”FAQ” side for mere information . Køkkenet er åbent for bestillinger mandag – lørdag. Søndag lukket.

Ændring af forret

+ 6 kr. pr. kuvert

Lakserilette med purløg og agurk

Forret

Kold dampet laks med kapers-/citron mayonaise og asparges

Forret

Kongerejer med to slags dip og citron

Forret

Varmrøget laks med rucola og cocktailtomater

Forret

Rejefarseret fiskefilet med krebsehaler og dildcreme

Forret

Rejecocktail i salatskål med citron og dild

Forret

Lakseroulade med basilikumcreme og citronchutney

Forret

Desserter der kan tilkøbes

30 kr. pr. kuvert

Tiramisu

Dessert

Vanille cheesecake med bærcolis

Dessert

Frisk frugtsalat med chantilly creme

Dessert

Mazzarinbund smurt med chokolade. Hertil creme fraiche og vanillesyltede blommer

Dessert

Chokomoussekage med nødder og appelsin

Dessert

Blød chokoladekage med frisk frugt

Dessert

Ferielukket

Kære kunder. Køkkenet vil være ferielukket fra d. 13 juli til d. 5 august. Vi besvarer stadig henvendelser og modtager bestillinger til efter d. 5 august 

De bedste sommerhilsner