Præmiebuffet

Forret: Lakseroulade med basilikumcreme og citronchutney

  • Tomatsalat med feta og oliven.
  • Blandet grøn salat med pinjekerner og fransk dressing.
  • Små kartofler vendt i persillepesto med rucola.
  • Flødebagte kartofler.
  • Krydret, marineret, stegt kyllingebryst.
  • Oksetyndstegsfilet.
  • Lammeculotte.
  • Skysauce.
Pris: 148 kr. pr. kuvert

Brød og smør bestilles separat kr. 12,- 

OBS: Ved afhentning skal bestilles min. 5 kuverter. Ved levering skal bestilles min. 15 kuverter – se ”information” . Køkkenet er åbent for bestillinger mandag – lørdag. Søndag lukket.

Ændring af forret

Vælg mellem:

  • Lakseroulade med basilikumcreme og citronchutney
  • Kold dampet laks med kapers/citron mayonaise og asparges’
  • Kongerejer med to slags dip
  • Rejefarseret fiskefilet med krebsehaler og dildcreme
  • Lakserilette med purløg og agurk
  • Rejecocktail i salatskål med citron og dild

 

Lakseroulade med basilikumcreme og citronchutney

Kolddampet laks med kapers-citron mayonaise og asparges

Kongerejer med to slags dip og citron

Rejefarseret fiskefilet med krebshaler og dildcreme

Lakserilette med purløg og agurk

Rejecocktail i salatskål med citron og dild

Dessert (tilkøbes)

25 kr. pr. kuvert

  • Blød chokoladekage med frisk frugt
  • Chokomoussekage med nødder og appelsin
  • Mazzarinbund smurt med chokolade. Hertil creme fraiche og vanillesyltede blommer
  • Vanille cheesecake med bærcolis
  • Tiramisu
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Blød chokoladekage med frisk frugt

Chokomoussekage med nødder og appelsin

Mazzarinbund smurt med chokolade

Vanilie cheesecake med bærcolis

Tiramisu

Frisk frugt salat med chantilly creme