Succes buffet

  • Carpaccio. Råmarineret okseinderlår med parmesan og oliven.
  • Røget laks med purløgscreme.
  • Tomatsalat med frisk mozzarellaost og hjemmelavet pesto.
  • Polenta rørt med emmentalerost og serveret med parmaskinke.
  • Salat af pasta, spinat, bacon og parmesan.
  • Fransk kartoffelsalat med grøntsager og marinade.
  • Tzatziki
  • Kalveculotte.
Pris: 138 kr. pr. kuvert

Brød og smør bestilles separat kr. 12,- 

OBS: Ved afhentning skal bestilles min. 5 kuverter. Ved levering skal bestilles min. 15 kuverter – se ”information” . Køkkenet er åbent for bestillinger mandag – lørdag. Søndag lukket.

Galleri box

Dessert (tilkøbes)

25 kr. pr. kuvert

  • Blød chokoladekage med frisk frugt
  • Chokomoussekage med nødder og appelsin
  • Mazzarinbund smurt med chokolade. Hertil creme fraiche og vanillesyltede blommer
  • Vanille cheesecake med bærcolis
  • Tiramisu
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Blød chokoladekage med frisk frugt

Chokomoussekage med nødder og appelsin

Mazzarinbund smurt med chokolade

Vanilie cheesecake med bærcolis

Tiramisu

Frisk frugt salat med chantilly creme