af ICR-Web | maj 15, 2020
Italiensk Buffet Salmone marinato. Fersk laks marineret med olivenolie og citron Pastasalat . Pasta vendt i tomatpesto med persille og pinjekerner Vitello tonato. Tyndtskåret kalvekød med tunsauce og kapers Marineret artiskok i olie og hvidløg Carpaccio. Råmarineret...
af ICR-Web | maj 14, 2020
Hjertebuffet Humus med citron Hvidløgs/krydderurtemarinerede krebsehaler med citron og dildcreme. Røget laks med purløgscreme. Grøn salat med emmentalerost, pinjekerner og fransk dressing. Vegetarfrikadeller med salat af rødbede, appelsin og nødder Grøntsagstærte....
af ICR-Web | maj 13, 2020
Præmiebuffet Forret: Lakseroulade med basilikumcreme og citronchutney Tomatsalat med cremet hvid salatost og oliven. Blandet grøn salat med pinjekerner og fransk dressing. Små kartofler vendt i persillepesto med rucola. Flødebagte kartofler. Krydret, marineret, stegt...
Seneste kommentarer