Italiensk buffet

Italiensk buffet

Italiensk Buffet Salmone marinato. Fersk laks marineret med olivenolie og citron Pastasalat . Pasta vendt i tomatpesto med persille og pinjekerner Vitello tonato. Tyndtskåret kalvekød med tunsauce og kapers Marineret artiskok i olie og hvidløg Carpaccio. Råmarineret...
Præmiebuffet

Præmiebuffet

Præmiebuffet Forret: Lakseroulade med basilikumcreme og citronchutney Tomatsalat med cremet hvid salatost og oliven. Blandet grøn salat med pinjekerner og fransk dressing. Små kartofler vendt i persillepesto med rucola. Flødebagte kartofler. Krydret, marineret, stegt...
August/september buffet

August/september buffet

August/september buffet Forret: Rejecocktail i salatskål med citron og dild Blomkålssalat med æbler, tørrede tranebær, nødder og tahin/æble marinade Efterårs salat med asparges, radisser og perlebyg Blandet grøn salat med grøntsager og marinade Råstegte kartofler...