af ICR-Web | maj 15, 2020
Pølse- og ostebord Tre slags italiensk luksusspegepølse. Italiensk mortadella. Italiensk røget landskinke. Landpostej. Cornichons, soltørrede tomater, marinerede artiskokker, marinerede hvidløg, store grønne oliven med mandler. Fransk landbrie. Italiensk gorgonzola....
af ICR-Web | maj 15, 2020
Tapas – portionsanrettet platte Krydderurte marinerede tigerrejer Lakseroulade med basilikumcreme Tunsalat Hvidløgsbrød – sprøde Oliven div. Peberpate med cornichons Chorizo med soltørrede cherrytomater Bagt fenikel med serano skinke Dadler med bacon Små...
af ICR-Web | maj 15, 2020
Italiensk Buffet Salmone marinato. Fersk laks marineret med olivenolie og citron Pastasalat . Pasta vendt i tomatpesto med persille og pinjekerner Vitello tonato. Tyndtskåret kalvekød med tunsauce og kapers Marineret artiskok i olie og hvidløg Carpaccio. Råmarineret...
af ICR-Web | maj 13, 2020
Præmiebuffet Forret: Lakseroulade med basilikumcreme og citronchutney Tomatsalat med feta og oliven. Blandet grøn salat med pinjekerner og fransk dressing. Små kartofler vendt i persillepesto med rucola. Flødebagte kartofler. Krydret, marineret, stegt kyllingebryst....
af ICR-Web | maj 13, 2020
Siciliansk buffet Pocheret laks på dampede porrer og spinat. Hertil grapesauce. Salat med friske figner, parmaskinke, mozzarellaost og balsamico. Grønne bønner vendt med marinerede hvidløg, semi tørrede tomater og pinjekerner. Frisk pastasalat med basilikum, citron og...
Seneste kommentarer