Italiensk buffet

Italiensk buffet

Italiensk Buffet Salmone marinato. Fersk laks marineret med olivenolie og citron Pastasalat . Pasta vendt i tomatpesto med persille og pinjekerner Vitello tonato. Tyndtskåret kalvekød med tunsauce og kapers Marineret artiskok i olie og hvidløg Carpaccio. Råmarineret...
Hjertebuffet

Hjertebuffet

Hjertebuffet Humus med citron Hvidløgs/krydderurtemarinerede krebsehaler med citron og dildcreme. Røget laks med purløgscreme. Grøn salat med emmentalerost, pinjekerner og fransk dressing. Vegetarfrikadeller med salat af rødbede, appelsin og nødder Grøntsagstærte....
Præmiebuffet

Præmiebuffet

Præmiebuffet Forret: Lakseroulade med basilikumcreme og citronchutney Tomatsalat med cremet hvid salatost og oliven. Blandet grøn salat med pinjekerner og fransk dressing. Små kartofler vendt i persillepesto med rucola. Flødebagte kartofler. Krydret, marineret, stegt...
August/september buffet

August/september buffet

August/september buffet Forret: Rejecocktail i salatskål med citron og dild Blomkålssalat med æbler, tørrede tranebær, nødder og tahin/æble marinade Efterårs salat med asparges, radisser og perlebyg Blandet grøn salat med grøntsager og marinade Råstegte kartofler...
Succesbuffet

Succesbuffet

Succes buffet Carpaccio. Råmarineret okseinderlår med parmesan og oliven. Røget laks med purløgscreme. Tomatsalat med frisk mozzarellaost og hjemmelavet pesto. Polenta rørt med emmentalerost og serveret med parmaskinke. Salat af pasta, spinat, bacon og parmesan....