af ICR-Web | maj 26, 2020
Marts/April buffet Tigerrejer med dild og hvidløg. Carpaccio. Råmarineret oksefilet med rucola, parmesan og oliven. Blomkål og broccoli coleslaw med rosiner og pinjekerner. Frisk mix salat med forårsløg og radisser. Små citronstegte kartofler med provencekrydderi....
af ICR-Web | maj 15, 2020
Italiensk Buffet Salmone marinato. Fersk laks marineret med olivenolie og citron Pastasalat . Pasta vendt i tomatpesto med persille og pinjekerner Vitello tonato. Tyndtskåret kalvekød med tunsauce og kapers Marineret artiskok i olie og hvidløg Carpaccio. Råmarineret...
af ICR-Web | maj 14, 2020
Maj/juni buffet Røget laks med grønne asparges. Fintsnittet sommerkål med rejer, ærter radisser og marinade Tomatsalat med forårsløg og smuldret feta. Babyspinat med jordbær og hele mandler Nye kartofler med dild. Mynthe youghurt. Kyllingefrikadeller med...
af ICR-Web | maj 14, 2020
Hjertebuffet Humus med citron Hvidløgs/krydderurtemarinerede krebsehaler med citron og dildcreme. Røget laks med purløgscreme. Grøn salat med emmentalerost, pinjekerner og fransk dressing. Vegetarfrikadeller med salat af rødbede, appelsin og nødder Grøntsagstærte....
af ICR-Web | maj 13, 2020
Præmiebuffet Forret: Lakseroulade med basilikumcreme og citronchutney Tomatsalat med cremet hvid salatost og oliven. Blandet grøn salat med pinjekerner og fransk dressing. Små kartofler vendt i persillepesto med rucola. Flødebagte kartofler. Krydret, marineret, stegt...
Seneste kommentarer